// DK DRUMWORKS NEWS

New: “Alpha shells “
by Dk drumworks

Te koop: demo-modellen
Neem een kijken op onze DK-drumshop.

SUMMERDEALS 2015
more information : info@dk-drumworks.be


// Kan ik drumsets en snares testen ?
DK drumworks beschikt over een testruimte waar volop kan worden getest met enkele demo-drumsets snares. Verder is DK drumworks vaak aanwezig op muziek- en drumbeurzen in België en Nederland waar ook de mogelijkheid bestaat een test te gaan doen . Indien u wenst op de hoogte te blijven van de data van beurzen kan u altijd de" newsletter" aanvragen via de homepage .

// Hoe weet ik welk type hout of welke soort bearing edges geschikt zijn voor mij ?
DK drumworks beschikt over de nodige ervaring en kennis om u de juiste oplossing te bieden voor de sound die u zoekt. Dit is mogelijk door enkele voorbeelden te laten zien en horen.
Alleen een klant die z´n set 100% in orde vind is een tevreden klant !!!


// Kan ik een endorsment krijgen bij DK drumworks ?
DK drumworks wil alleen dat drummers een set of snare kiezen omdat ze volledig achter het concept en de kwaliteit staan , en niet omdat ze zomaar een set gratis krijgen. DK drumworks heeft wel bepaalde vormen van endorsments door een gepaste korting te voorzien en zo de drummer in kwestie tegemoet te komen .
Rekening houdend dat alle sets custom werk zijn is het onmogelijk om drumsets of snares 100% gratis weg te geven . DK drumworks is en blijft ten slotte een éénmanszaak en heeft niet de intentie om seriewerk te gaan maken !


// Welke afwerkingen kan DK drumworks geven ?
Er zijn heel wat mogelijkheden om een snare of drumset af te werken. Als u kiest voor een hoogglans houtafwerking maakt DK drumworks zelf de kleuren aan dwz. dat u zelf de kleuren kan kiezen zolang de houtstructuur maar zichtbaar blijft . Kiest u voor een solide afwerking ( zonder zichtbare houtstructuur) zijn alle kleuren mogelijk ( RAL ). Een andere afwerking is met een kunstoflaag te werken ( WRAP ). Daar zijn zeer veel varianten mogelijk zoals sparkle,glass glitter, marine pearl,oyster, enz... . Ook een olie-afwerking is mogelijk .

// Welke garantie heeft DK drumworks ?
DK drumworks heeft 2 jaar garantie op z´n drumsets en snares , dit als de problemen te wijten zijn aan een produktiefout . DK drumworks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor problemen die te wijten zijn aan het niet respecteren van de materialen zoals vb een drumset of snare die in een wagen in de zon blijft staan waarvan de wrap begint te blaren omdat het er veel te warm is geweest .

// Is een customset of snare duur in vergelijking met een groot fabrieksmerk ?
Een prijs gaan vergelijken is zeer moeilijk ,maar een customset of snare is zeker niet duurder dan een degelijke serie van een groot merk als u rekening houdt dat het grotendeels om handwerk gaat en dat er geen seriewerk aan te pas komt . Ieder drumstel is dan ook uniek . Ook als u kijkt naar de gebruikte materialen zal u zien dat in vergelijking met sommige grote merken er enorm veel wordt geînvesteerd in de degelijkheid ervan. Ook door de klant zelf de mogelijkheid te bieden zelf een set samen te stellen van A tot Z ( van ketel tot vb. keuze van drumvellen ) . Bij grote fabrieksmerken krijgt de klant zoveel geen inspraak over de materiaalkeuze en afwerking .

// Wat over het vakmanschap van DK drumworks ?
Dk drumworks is trots op z´n werk en vakmanschap . Er zijn andere customdrumbouwers die hun sets en of snares laten afwerken door andere bedrijven ( bearing edges, wrap aanbrengen , enz.. ) Ook betreft de plyshells ( ketels ) kan ik zeggen dat bijna 90% van de customdrumbouwers dezelfde type ketel gebruikt van één bepaald merk . DK drumworks gebruikt zijn eigen " alpha shells ", dit om zich nog meer te kunnen definiëren met andere drumbouwers . Ook voor het aanbrengen van wraps ( kunstoflagen )heeft DK drumworks geïnvesteerd in een persmachine voor het gelijkmatig aanpersen van de wrap op de ketel. Een drumset of snare verlaat DK drumworks niet buiten vooraleer er een 100% tevredenheid is !!

// Hebt u zelf nog voorbeelden van vragen die op deze pagina ontbreken , laat dit gerust weten .